Dubajské pláže: slunce, písek a dobrodružství

pexels-ethan-wilkinson-2857716.jpg

Dnes Vás vezmeme na cestu po nejlepších plážích Dubaje, kde se slunce hřeje jako pečený chleba a moře je modřejší než Vaše oblíbené džíny.

Jumeirah Beach je jako ten populární kluk ve škole, o kterém všichni mluví. Je dlouhá, široká a má ten nejjemnější písek, který si můžete představit. A víte co? Má dokonce i svou vlastní knihovnu. Ano, čtete správně – knihovnu přímo na pláži! Kdo by si myslel, že čtení a opalování jde dohromady jako hranolky s kečupem?

Pak máme Kite Beach, kde se surfaři a adrenalinoví nadšenci cítí jako doma. Je to místo, kde můžete sledovat létající draky a kde se voda třpytí jako diamanty na slunci.

La Mer je jako ten stylový nováček, který právě přišel do města. Je to místo, kde se můžete projít po promenádě, ochutnat něco dobrého a pak se vydat na dobrodružství do vodního parku. A nebojte se, není to tak přeplněné, takže si můžete užít trochu toho klidu a míru.

A nakonec, pro ty z Vás, kteří hledají něco trochu tajemnějšího, je tu Black Palace Beach. Je to skrytý klenot, kde můžete najít klid a ticho, a pokud máte štěstí, možná i nějaký ten poklad. Název "Černý palác" pochází z nedaleké opuštěné pevnostni s černými stěnami, která kdysi patřila šejkovi Rashidovi bin Saeedovi Al Maktoumov

Která z těchto pláží Vás láká nejvíce? Ať už je to kterákoli, Dubaj má pro každého něco. Takže nezapomeňte na plavky a vydejte se na plážové dobrodružství, které nikdy nezapomenete!

Chcete se o nás dozvědět více?

Stáhněte si naši brožuru, kde o nás najdete vše na jednom místě!

Stáhnout brožuru Get Brochure
Zavřít