Investujete v Dubaji poprvé?

snimek-obrazovky-2023-09-10-v-13.22.01-1694345145.png

Vzhledem k tomu, že trh s nemovitostmi ve Spojených arabských emirátech pokračuje v rozmachu, investoři z celého světa zde chtějí koupit nemovitost, zejména v Dubaji.

Ceny nemovitostí nevykazují žádné známky zpomalení a některé čtvrti zažívají pozoruhodný růst cen. I méně známé čtvrti nabízejí velký potenciál ke zhodnocení, proto je důležité při plánování koupi nemovitosti zjistit vše potřebné, aby se investice co nejvíce vyplatila.

První kupující by se měli zaměřit na své dlouhodobé cíle, když chtějí investovat ve Spojených arabských emirátech. Při rozhodování by mělo hrát důležitou roli pochopení faktorů, jako je poloha nemovitosti, budoucí plány rozvoje oblasti a blízkost základní občanské vybavenosti.

Dubaj trvale vede, pokud jde o návratnost investic, díky své celosvětové přitažlivosti a neustálému vývoji, což jsou trendy, které se po pandemii staly výraznějšími. Tamější vláda také zavedla nové a flexibilnější možnosti víz pro investory, podnikatele, umělce nebo pracovníky.

S výběrem lokality rádi poradíme

Ti, kteří chtějí koupit nemovitost v Dubaji, možná slyšeli o nejoblíbenějších čtvrtích, jako je Dubai Marina, Downtown Dubai a Palm Jumeirah. Tyto čtvrti prokázaly velmi silnou návratnost investic díky své přitažlivosti pro turisty i obyvatele.

Zatímco Downtown Dubai a Palm Jumeirah jsou spíše na špičkové straně nabídky městských nemovitostí, existují další rozvíjející se čtvrti ve středním segmentu trhu, které by kupující mohli chtít zvážit.

Rozvíjející se čtvrti jako Jumeirah Village Circle a Arjan vykazují mnohem větší měsíční návratnost s dostupnými nákupními cenami a silnou poptávkou po pronájmu. Oblasti s podobnou polohou, které nabízejí moderní vybavení a infrastrukturu za rozumnější cenu, jsou zvláště atraktivní pro nové investory.

Důležité je jednat rychle v ten správný okamžik

Stejně jako v každé jiné zemi se však realitní sektor ve Spojených arabských emirátech může rychle vyvíjet, protože je složitě propojen s širší dynamikou trhu. Pro potenciální kupce je proto nanejvýš důležité, aby pečlivě sledovali vývoj trhu. Tato ostražitost je nezbytná k tomu, aby zajistili, že provedou správné investice do nemovitostí, chopí se vhodné chvíle k získání aktiv na správném místě a maximalizují potenciál své investice.

Doporučujeme sledovat naše sociální sítě:

Instagram

Facebook

Zdroj článku:

https://www.arabianbusiness.com/abnews/dubai-real-estate-buyers-guide-how-to-invest-in-your-first-uae-property

Chcete se o nás dozvědět více?

Stáhněte si naši brožuru, kde o nás najdete vše na jednom místě!

Stáhnout brožuru Get Brochure
Zavřít