Jak se stát makléřem pro trh nemovitostí v Dubaji

sweden_buydubai_17.jpeg

Dubaj je jedním z nejatraktivnějších trhů nemovitostí na světě, a proto je pochopitelné, že se mnoho lidí touží stát makléřem zrovna zde. Nicméně, ne každý může jednoduše začít prodávat nemovitosti v Dubaji. Skuteční profesionálové v oboru musí absolvovat určité kroky a získat licenci, která je klíčová pro legální práci v oboru a pro ochranu zájmů klientů.

Všichni makléři BuyDubai mají platnou licenci

Prostředí pro získání licence na makléře v Dubaji je regulováno. Zájemci o licenci musí absolvovat odpovídající vzdělávací kurzy, které pokrývají základní znalosti o nemovitostech, právu a obchodních dovednostech. Následně je nutné úspěšně složit zkoušku, která potvrdí, že kandidát má potřebné znalosti a schopnosti. Po splnění těchto požadavků může kandidát podat žádost o licenci u správního orgánu pro regulaci nemovitostí v Dubaji (RERA).

Licence je důležitá nejen pro zajištění kvality služeb, ale také pro ochranu klientů. Makléři s licencí musí dodržovat etický kodex a pravidla, což zvyšuje pravděpodobnost, že klienti dostanou služby odpovídající jejich potřebám. Tímto způsobem se minimalizuje riziko, že by klienti padli za oběť podvodníkům.

Na nemovitostním trhu se pohybují i podvodníci, kteří chtějí využít nedostatečné informovanosti a důvěry klientů. Mají tendenci slibovat nereálné výhody a nabídky, což může vést ke ztrátě peněz a času pro klienty. Makléř s licencí je záruka, že vám vždy doporučí nejlepší zhodnocení vaší investice. Má totiž závazek dodržovat příslušné zákony a regulace, což znamená, že klienti se mohou cítit bezpečně ve svém rozhodnutí a mají jistotu, že jejich investice bude v bezpečí díky 100 % vlastnictví a zasílání peněz pro developera na notářský účet.

Naši makléři BuyDubai disponují platnými licencemi pod záštitou RERA, což je dubajská agentura pro regulaci nemovitostí, jinými slovy regulační orgán dubajského pozemkového úřadu. Pracuje na regulaci trhu s nemovitostmi v Dubaji, poskytuje právní rámec pro všechny strany pracující v tomto sektoru, a také prosazuje pravidla.

Chcete se o nás dozvědět více?

Stáhněte si naši brožuru, kde o nás najdete vše na jednom místě!

Stáhnout brožuru Get Brochure
Zavřít