Jak využít nemovitost v Dubaji?

image001.jpg

Chcete chytře investovat své finance? Hledáte levnější nemovitosti než jsou aktuálně v České republice? Hledáte způsob, jak vydělat peníze z pronájmu nebo jen chcete koupit druhý domov pro sebe a svoji rodinu? Na všechny tyto otázky nabízíme řešení. Přečtěte si 3 nejčastější způsoby využití koupené nemovitosti v Dubaji.

Dlouhodobý pronájem nebo krátkodobý pronájem 

Vybíráme vždy ty nejvhodnější realitní nabídky na základě vašich požadavků. Ty vám zpravidla po prvním telefonickém rozhovoru zasíláme e-mailem, ovšem zároveň také vypočítáme předpokládaný výnos z nemovitosti v případě krátkodobého nebo dlouhodobého pronájmu. V Dubaji žije kolem 200 národností a stěhují se sem lidé z celého světa, proto zvládáme hledat vhodné nájemníky do vašich bytů. 

Na základě individuálních preferencí stanovíme plán na krátkodobý nebo dlouhodobý pronájem, aby byl garantován ten největší výnos a zároveň splněny vaše požadavky. Záleží totiž na tom, zda chcete občas v bytě trávit čas - jestli ano, hledáme spíše nájemníky na kratší dobu, ale pokud se v bytě vůbec neplánujete zdržovat, lze najít dlouhodobého člověka, který bude pravidelně platit nájem.

Nákup s cílem dalšího prodeje

Rozhodovací proces při nákupu nemovitosti může být v České republice několik týdnů i měsíců, ovšem v Dubaji jde často o minuty. Proč? Aktuálně jde o ideální lokalitu na investice do realit. Proto spoustu lidí volí přeprodej nemovitostí jako poměrně rychlou cestu, jak vydělat peníze. 

V našich nabídkách se často objevují takzvané off plan nemovitosti, tedy ve výstavbě, u kterých je velkou výhodou nízká cena a od nás dostanete bezúročný splátkový kalendář, kdy nemovitost platíte postupně a na začátku skládáte pouze zálohu např. 10 % z celkové částky. 

Nemovitost přitom pořídíte již od 3 milionů korun, a v tomto případě potřebujete na úvod zálohu pouze 300 000 Kč. Ale zpět v přeprodeji. Tím, že kupujete byt ve výstavbě, hodnota nemovitosti stoupá a jakmile je uvedena do provozu, prodáte ji podstatně dráž a velmi rychle. 

Nákup pro svoje bydlení

Proč mít léto pouze 3 měsíce, když ho můžete mít i po celý rok? Oproti třeba Kypru, Chorvatsku nebo Albánii nabízí Dubaj teplé počasí 365 dní v roce, a přitom jde o destinaci vzdálenou pouze 5 hodin letadlem z České republiky. I proto, že se zde sjíždí lidé z celého světa, jde o jedno z nejvíce bezpečných míst na světě.

Pokud hledáte dostupný druhý domov, kde můžete denně chodit na pláž, do nejlepších fitness a jóga center, restaurací, největších obchodních domů, kochat se neuvěřitelnou architekturou a žít ve stylu hotelového luxusu, což je zde standard, lepší místo na planetě nenajdete. Nyní je ta nejlepší doba investovat do svého letního sídla a posunout svůj život o level výš.

Chcete se o nás dozvědět více?

Stáhněte si naši brožuru, kde o nás najdete vše na jednom místě!

Stáhnout brožuru Get Brochure
Zavřít