7 otázek před koupí nemovitosti v Dubaji

thes_buydubai_4-1709818162.jpg

Je pro vás realitní trh v Dubaji úplná novinka? Nebo se o toto téma již nějakou dobu zajímáte? V každém případě je důležité zvážit některé otázky než se pro investici rozhodnete.

Zeptali jsme se naší makléřky JUDr. Slavky Egger, které body by investor měl před koupí nemovitosti v Dubaji zvážit. Poskytla nám sedm důležitých aspektů, které by měly být brány na vědomí. Přejeme příjemné čtení.

1. Jaký typ nemovitosti chci koupit?

Byt nebo dům. Musíte se také rozhodnout, jestli jste připraveni čekat na dokončení stavby nebo chcete hotovou nemovitost.

2. Proč chci tuto nemovitost?

Může jít o investici a očekávaný příjem z pronájmu nebo osobní bydlení.

3. Jak dlouho budu vlastnit nemovitost?

Chcete rychle ukončit projekt opětovným prodejem jednotky nebo jste připraveni být vlastníkem na delší dobu? I tento aspekt je důležitý při výběru dané jednotky.

4. Jaký je můj rozpočet?

Vstupní hranice na dubajský trh je 135 000 EUR / 3 000 000 Kč. Při prodeji nemovitosti od developera je k dispozici bezúročný platební plán se zálohou 10 – 20 %, což znamená, že rozpočet můžete rozdělit efektivněji.

5. Chci získat koupí rezidenční víza?

Pokud ano, měli byste věnovat pozornost podmínkám pro získání rezidence, protože ne všechny nákupy to zaručují. Základní požadavky jsou cena od 200 tis EUR / 5 000 000 Kč a trvání vlastnictví.

6. Jaké jsou mé požadavky na nemovitost?

Kolik ložnic, které patro a výhled z okna, jak daleko k moři, potřebujete školu nebo park v blízkosti atp. Udělejte si kompletní seznam přání.

7. Která kritéria jsou nezbytná?

Upřednostněte svá přání rozdělením seznamu do: žádoucí a nezbytné. Ideální nemovitost ve všech ohledech neexistuje, měli byste se rozhodnout, co lze „vynechat“.

Pokud si odpovíte na těchto 7 otázek, zjednoduší a urychlí vám to vyhledávání vysněné nemovitosti.

Pro další dotazy ohledně celého procesu koupě nemovitosti v Dubaji nás kontaktujte.

Chcete se o nás dozvědět více?

Stáhněte si naši brožuru, kde o nás najdete vše na jednom místě!

Stáhnout brožuru Get Brochure
Zavřít