Developer Nakheel přichází s novým projektem

dubai-islands-1690530152.jpg

Dubajské společnosti Nakheel a Excelsior Real Estate se spojily, aby zahájily novou výstavbu nemovitostí u pláže ve městě. Rixos Dubai Islands, Hotel and Residences se bude nacházet na vynikajícím místě na ostrovech na severním pobřeží emirátu.

Dubajské ostrovy Rixos

Projekt poskytne obyvatelům a návštěvníkům stejnou úroveň služeb a vybavení, jaké lze nalézt v letoviscích Rixos po celém světě. Budoucí obyvatelé se mohou těšit na prostory ke sportu, wellness, společné obytné salonky, kavárny a restaurace, různé možnosti zábavy, hotelové lobby pro každou budovu se zázemím, nekonečné bazény, lázně i fitness centrum.

Nová zástavba se nachází v odlehlé zátoce na ostrovech se 700m pláží, na kterou mají všichni obyvatelé přímý přístup. Bude se vyznačovat moderní architekturou ve střední výšce s resortním vzhledem. Všechny rezidence jsou navrženy pro maximální soukromí a nabízejí nejlepší výhled a přirozené světlo přes celoplošná okna. Rezidence se budou skládat zjedno, dvou a třípokojových apartmánů s prostornými převislými terasami vytvářejícími stín, čtyřložnicových mezonetových bytů s privátními bazény, plážových domů s vlastními zahradami a terasami a deseti luxusních vil.

Všechny rezidence se mohou pochlubit výhledem na moře, včetně výhledu na západ slunce nad mořem. Místo nabízí zařízení vhodná pro rodiny, kterými je Rixos známý, jako je dětský klub. Rasha Hasan, obchodní ředitelka společnosti Nakheel, řekla: „V Nakheel jsme odhodláni předefinovat život na nábřeží v Dubaji a jsme potěšeni, že spouštíme Rixos Dubai Islands, Hotel and Residences, projekt, který zlepší životy občanů, obyvatel a návštěvníků Dubaje. Ohromující poloha na nábřeží na dubajských ostrovech udělá z Rixos Dubai Islands, Hotel and Residences nové místo, kde si můžete užít krásné dubajské pobřeží.”

Dubajské ostrovy se skládají z pěti ostrovů o celkové rozloze 17 km2 a 20 km pláží a nabízí bydlení na pláži do 20 minut od centra města. Na dosah je také letiště a námořní přístav. Rozvoj podpoří Urban Master Plan 2040, jehož cílem je zvýšit počet hotelů a vytvořit živé a zdravé komunity.


Zdroj: https://www.arabianbusiness.com/industries/real-estate/nakheel-announces-rixos-dubai-islands-resort

Chcete se o nás dozvědět více?

Stáhněte si naši brožuru, kde o nás najdete vše na jednom místě!

Stáhnout brožuru Get Brochure
Zavřít